Web Analytics Made Easy - Statcounter

سه سریال جدید «خط مقدم»، «نوار زرد ۲» و «اپیدمی» به آنتن شبکه‌های یک، دو و سه می‌رسند.

خبرگزاری میزان - مجموعه‌های نمایشی «خط مقدم» و «اپیدمی» به ترتیب از یکشنبه ۱۴ آذر ماه و دوشنبه ۱۵ آذر ماه در قاب شبکه‌های یک و سه تماشایی می‌شوند.

همچنین سریال «نوار زرد ۲» نیز با اتمام سریال در حال پخش «گاهی به پشت سر نگاه کن» از شبکه دو پخش می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بیشتر بخوانید: برای مشاهده آخرین اخبار از تلویزیون اینجا کلیک کنید

مینی سریال «خط مقدم» از یک شنبه ۱۴ آذر ماه در ۴ قسمت از شبکه یک سیما پخش می‌شود.

مجموعه تلویزیونی «خط مقدم» به کارگردانی شهریار بحرانی و تهیه کنندگی مجید حقی؛ به بخشی از دوران حساس و پر التهاب سال‌های ۶۳ تا ۶۵ دفاع مقدس می‌پردازد و محوریت آن درباره شهید طهرانی مقدم است.

در خلاصه داستان مجموعه تلویزیونی «خط مقدم» آمده است: «این فیلم سرگذشت مردان بلندبالایی است که پس از پاییز ۱۳۶۳ با تلاش و مشقت، در روزگار تنهایی و مظلومیت، مجاهدانه جنگیدند».

حسین عارف، حسام حسنی، بهراد رحمانی، آفرین عبیسی، غزاله اکرمی، بهزاد خلج و عطاالله سلیمانیان در این مجموعه نمایشی بازی کرده اند.

برخی از عوامل این مجموعه تلویزیونی عبارتند از: مدیر هنری: عبدالحمید قدیریان، مدیر فیلمبرداری: تورج منصوری، فیلمبرداران: سعید صادقی، مصطفی دالایی، مرتضی اکبری، عکاس: نادر فوقانی، مشاور تهیه کننده: محمدصادق آذین، مجری طرح: محمدرضا رمضانی فرانی، مدیر تولید: فرهاد کی‌نژاد، بازیگردان: محمد حاتمی، دستیار اول کارگردان: یعقوب غفاری، طراح صحنه و لباس: علی نصیری نیا، طراح چهره پردازی: سید جلال موسوی، تدوین: شهریار بحرانی، صدابردار: سیدمحمود محمودکاشانی، صداگذار: عرفان ابراهیمی، موسیقی: کارن همایونفر، جلوه‌های ویژه بصری: امیر کاملان زرگر زرین، اصلاح رنگ و نور: امیر ولیخانی، جلوه‌های ویژه میدانی: ایمان کرمیان، برنامه ریز: منصور میرشکاری، منشی صحنه: ابوالفضل زحمتی، مستندسازی پشت صحنه: مسعود قندی، مدیر تدارکات: مسعود شرفی کیا، امور تولید: مجید عبدالمحمد عرب هستند.

همچنین مجموعه نمایشی «اپیدمی» نیز از دوشنبه ۱۵ آذر ماه روی آنتن شبکه سه سیما می‌رود.

سریال «اپیدمی» به کارگردانی امیرسجادحسینی و تهیه‌کنندگی سعید کمانی در خانه تولیدات جوان صداوسیما تولید شده است و ۳ فصل دارد.

«اپیدمی» قصد دارد بحران کرونا و تلاش شبانه روزی کادر درمان و نیرو‌های جهادی برای مقابله با این بیماری را به تصویر بکشد. مهدی فخیم زاده و فریبا متخصص از بازیگران اصلی سریال هستند.

محسن قصابیان، اصغر نقی‌زاده، کوروش سلیمانی، نیلوفر رجایی، مهدی فریضه، آرام احمری‌نیا، آتش تقی‌پور، مرحوم سیامک اطلسی، مسعود میرطاهری، روزبه اختری، نسترن ابراهیم‌زاده، امیر آزاد، ابراهیم شجاعی، ساخو آدام، محمدرضا هلال زاده، نسیم فارسی، آمال ساقندیان، پریا ابراهیمی، علی غلامی و مائده هراتی از دیگر بازیگران «اپیدمی» هستند.

سایر عوامل این سریال عبارتند از سرپرست نویسندگان: امیرسجاد حسینی، نویسندگان: مهدی فناییان و امیر عبدی، تدوین: حسن صدخسروی و امیرحسین سلیمانی: مدیر فیلمبرداری: فرهاد محمودی، مدیرصدابرداری: احمد اردلان، طراح صحنه: جعفرمحمدشاهی، مدیر تولید: عباس دقاقی، طراح گریم: ثمر برازنده، طراح لباس: نیاز حمیدی، موسیقی: رضا خسروی، منشی صحنه: آزاده جهانبخش و ملینا رضایی، صحنه و ویژوال: محسن صد خسروی، مدیر برنامه‌ریزی: مجتبی خادم‌زاده، مدیر تدارکات: شهرام شفیعی، جانشین تهیه: حامد مختاری، عکاس: امیرخدامی و با مشارکت فرماندهی بهداری نیروی دریایی سپاه.

سریال «نوار زرد ۲» با اتمام سریال «گاهی به پشت سر نگاه کن» روی آنتن می‌رود. این سریال محصول گروه فیلم و سریال شبکه دو سیما است.

سریال تلویزیونی «نوار زرد ۲» به کارگردانی سروش محمد زاده و تهیه کنندگی محمد رضا شفیعی در ۳۰ قسمت در حال تولید است و تصویربرداری این سریال در لوکشین‌های متفاوت همچنان ادامه دارد.

بانیپال شومون، حسام محمودی، مهشید جوادی، پوریا پورسرخ، محمود پاک نیت، پورانداخت مهیمن، حسین پاکدل، امیر حسین صدیق، ایوب آقاخانی، آذین احرامی، شهرام شکیبا، ستاره سادات قطبی، نجمه جودکی، سهیل مستجابیان و. در این مجموعه نمایشی ایفای نقش کرده اند.

عوامل اصلی فصل دوم سریال «نوار زرد» عبارتند از: جانشین تهیه کننده: محمد حسن هندی، مدیر تولید: سعید کنگاور نظری، انتخاب بازیگر: علی شمس، مدیر تصویربرداری: هادی شلالوند، مدیر صدابرداری: احسان نوبخت، طراح گریم: احسان رناسی، طراح صحنه: قاسم مربی، طراح لباس: شیرین اتفاق، مدیر برنامه ریزی: علی جودی، دستیار اول کارگردان: خسرو نصیری خواه، منشی صحنه: یاسمن چراغعلی، دستیار تولید: رامین گودرزی، گروه تدارکات: محسن قره خانلو، خبات صالحی، عکاس: سحر محراب، مشاور رسانه ای: سروناز مظاهری، مجری طرح: موسسه فرهنگی هنری وصف صبا.

 

گفتنی است سریال «باج» که محصول ۲۰۱۷ کشور‌های کانادا، فرانسه، آلمان و امریکا است، به کارگردانی اریک کن یول، این شب‌ها ساعت ۲۳ از شبکه پنج سیما روی آنتن می‌رود.

این سریال در سه فصل پخش خواهد شد و داستان فصل اول آن درباره تیم مذاکره‌کننده‌ای است که به بهانه مذاکره با افراد خلافکار و جنایتکار به نقاط مختلف دنیا سفر می‌کند. سر تیم آن‌ها اریک است و تیم مذاکره‌کننده این بار یک پسر بچه را که عده‌ای خلافکار او را گروگان گرفته‌اند، نجات داده و به خانواده‌اش باز می‌گرداند.

سعید مظفری، مریم جلینی، علی منانی، نازنین یاری، اکبر منانی، تورج مهرزادیان، حسن کاخی، امیر منوچهری و ... دوبلور‌های این سریال هستند.

 

انتهای پیام/

برچسب ها: اخبار تلویزیون صدا و سیما

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: اینجا اخبار تلویزیون صدا و سیما نوار زرد ۲ خط مقدم آذر ماه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۸۳۵۰۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شبکه نمایش خانگی مروج چه اندیشه‌ای است؟!

بحث از هزینه تولید و نمایش این آثار یک بُعد قضیه است و سوی دیگر ماجرا که اتفاقاً اهمیت بیشتری هم دارد، ناظر به پیامی است که این قبیل آثار به مخاطبان خود می‌فرستند و این که در ورای تولید و عرضه چنین محصولاتی چه فکر و اندیشه‌ای قرار است ترویج پیدا کند.

سید محمدمهدی موسوی در حوزه نوشت: چندی پیش خبری در رسانه‌ها انتشار یافت مبنی بر این که برای تولید هر قسمت سریال شبکه نمایش خانگی به طور متوسط ۳ تا ۵ میلیارد تومان هزینه می‌شود و طبعاً بخش قابل توجهی از این هزینه سرسام آور صرف پرداخت به بازیگران یا به تعبیر درست‌تر سلبریتی‌ها می‌شود.

به عنوان مثال چنانچه یک سریال شبکه نمایش خانگی ۱۵ قسمت داشته باشد به طور میانگین ۶۰ میلیارد تومان صرف ساخت آن می‌شود.

بحث از هزینه تولید و نمایش این آثار یک بُعد قضیه است و سوی دیگر ماجرا که اتفاقاً اهمیت بیشتری هم دارد، ناظر به پیامی است که این قبیل آثار به مخاطبان خود می‌فرستند و این که در ورای تولید و عرضه چنین محصولاتی چه فکر و اندیشه‌ای قرار است ترویج پیدا کند.

با نگاهی اجمالی به آثار شبکه نمایش خانگی از آغاز این جریان در سال ۸۹ با تولید و پخش سریال «قلب یخی» تا به امروز که سریال هایی، چون «افعی تهران»، «جنگل آسفالت» و ... مورد توجه مخاطبان پلتفرم‌های داخلی است، می‌توان به اختصار به نکاتی اشاره کرد که با مقوله سبک زندگی و نوع نگرش به این مساله ارتباط نزدیکی دارد و از همین رهگذر می‌توان تا حدی به این پرسش پاسخ داد که آثار شبکه نمایش خانگی مروج چه فکر و اندیشه‌ای هستند؟!

۱-هر چند برخی سریال‌ها در سال‌های اخیر مروج زندگی‌های تجملاتی یا به اصطلاح لاکچری بوده اند، اما در عین حال، شمار دیگری از آثار با پرداختن اغراق آمیز و بعضاً مغرضانه به مقوله فقر و مشکلات اجتماعی، ترسیم گر زندگی فلاکت بار بوده اند که البته در باره کنایه‌ها و تعریضات غیرمنصفانه‌ای هم به شرایط زیست پس از انقلاب داشته اند که در جای خود نیاز به بحث تفصیلی و عمیق خاص خود دارد.

۲- هنجار زدایی از روابط افراد در کانون خانواده و حتی بین زوجین از دیگر آثار نامطلوب بسیاری از سریال‌های شبکه نمایش خانگی است، کما این که بسیاری از جامعه شناسان متدین نسبت به ترویج روابط آزاد و خارج از چارچوب ازدواج در این سریال هشدار داده و می‌دهند.

واقعیت تلخی که وجود دارد این است که چارچوب خانواده و قوام آن در این سریال‌ها حداقلی است چه آن که بیشتر تصویرگر زندگی افرادی است که بدون هیچ نسبتی حتی با هم در یک خانه زندگی می‌کنند.

۳-استفاده از کلمات مذموم، رکیک و دشنام‌های متعدد از ویژگی‌های غیرقابل انکار برخی از همین سریال هاست که طبعاً تداوم این وضع اثر نامطلوبی بر فرهنگ عمومی جامعه هم می‌گذارد.

۴-به هر حال این واقعیت تلخ غیرقابل انکار است که شبکه نمایش خانگی مرهون نگاه تجاری به حوزه فرهنگ است؛ نگاه و رویکری که به اجمال می‌توان به برخی آثار آن همچون جلوه گری سبک زندگی‌های لاکچری و ایجاد سرخوردگی در جوانان، تغلیظ نگاه جنسیتی منبعث از فرهنگ غرب به زنان و دختران و البته ضدیت با فرهنگ ناب ایرانی و اسلامی در پرتوی نشر اندیشه غربی اشاره کرد.

دیگر خبرها

  • کدام کارگردان‌ها مشغول ساخت سریال هستند؟
  • شبکه نمایش خانگی مروج چه اندیشه‌ای است؟!
  • حواشی جدید و پرحاشیه سریال پایتخت
  • ۶۹/۲ درصد مردم ایران تلویزیون تماشا می‌کنند
  • آغاز پیش‌ فروش بلیت اجرا‌های «امشب به صرف بورش و خون»
  • پایتخت دوباره خبرساز شد؛ حواشی جدید سریال پرتماشاگر تلویزیون
  • آغاز پیش‌فروش بلیت اجراهای خرداد «امشب به صرف بورش و خون»
  • پایتخت دوباره خبرساز شد ؛ حواشی جدید سریال پرتماشاگر تلویزیون
  • نگاهی به هیاهوی جدید درباره سریال «پایتخت»
  • خبر‌های پشت صحنه، هفتم اردیبهشت